Naon ip abdi IPV4 / IPV6



nuhun IP ip kuring
Alamat IP umum anjeun alamat ip nu katempo ka alat sejenna nu disambungkeun di internet. Ucapkeun Anjeun didatangan WhatIsMyIp.Host - lajeng bisa ningali Alamat IP publik Anjeun. Ilaharna, lamun batur Talks About hiji "IP Alamat" aranjeunna nu ngarujuk kana umum, teu swasta, alamat IP Anjeun.

Hiji Alamat IP (alamatna Protocol Internet) mangrupakeun identifier unik keur unggal sambungan kana internet.
tujuan utamana nyaeta pikeun ngidinan alat pikeun saling komunikasi. alamat IP anu rada analgous ka alamat pos.

IPS ilaharna digambarkeun salaku hiji identifier pikeun tiap komputer internét-hubungkeun tapi ieu teu sagemblengna akurat. Dina setelan somah biasa, Anjeun bisa jadi kudu sababaraha komputer, telepon, tablet, jsb dihubungkeun jeung sambungan tunggal internét ngaliwatan router hiji (atawa kombinasi routers). Dina skenario sapertos ieu, kabeh alat ieu bakal boga IP publik Alamat sarua. Dina kasus nu ponsel Anjeun disambungkeun ka internét liwat pamawa nirkabel, ponsel anjeun bakal boga alamat ip béda ti komputer anu nyambung ngaliwatan ISP lokal Anjeun.

My-ip-is.com nyaéta layanan nu nyadiakeun Alamat IP anjeun sarta sababaraha émbaran leuwih lengkep.
Leuwih jéntré ngeunaan IP alamat on IP abdi Dupi on Wikipédia. Tambih deui DNS Pakakas bisa kapanggih dina MXcorrect.com

ip kuring nyaeta sadia dia sakabeh basa! Tempo MyIp Jadi Kaca Basa