The Net



The Net
programmer komputer Angela Bennett (Sandra Bullock) dimimitian manggung leupas anyar jeung, ahéngna, sadaya kolega nya ngamimitian dying. Teu eta gaduh hal pikeun ngalakukeun jeung disc misterius manehna dibéré? sangkaan dirina anu diangkat nalika, salila lalampahan ka Mexico, manéhna nu keur digoda ku muhrim ganteng (Jeremy Northam) hajat on locating disc sarua. Moal lami deui Angela ieu tangled up dina konspirasi jauh-ngahontal éta ngabalukarkeun jati dirina keur erased. Tiasa manehna ngeureunkeun hal anu sarua ti lumangsung nepi hirup nya?

Naon boga The Net ngalakonan jeung IP abdi?

Euweuh mutch, éta ngan hiji pilem hébat pikeun nempo. Sandra Bullock mangrupakeun salah sahiji actrices pangalusna di dunya.
Pariksa IP Net anjeun dina IP kuring!

My-ip-is.com nyaéta layanan nu nyadiakeun Alamat IP anjeun sarta sababaraha émbaran leuwih lengkep.
Leuwih jéntré ngeunaan IP alamat on IP abdi Dupi on Wikipédia. Tambih deui DNS Pakakas bisa kapanggih dina MXcorrect.com

ip kuring nyaeta sadia dia sakabeh basa! Tempo MyIp Jadi Kaca Basa