my-ip-is.com Sarat Paké

ip abdi
web ieu situs ( "Loka") anu disadiakeun ku PK nyekel BV ( "The Company") sarta bisa / bisa dipaké pikeun tujuan informational wungkul. Ku ngagunakeun Loka atawa ngundeur bahan ti Loka, Anjeun satuju abide ku istilah jeung kaayaan diatur dina bewara ieu.

Mangpaat Kandungan tina My-IP-is.com


Taya eusi situs web ieu hak ciptana ku The Company atawa jalma séjén sarta badan nu nyadiakeun émbaran jeung loka. Pamaké anu ngagunakeun loka anu dibales hiji lisénsi nonexclusive kawates ngagunakeun loka sarta eusina pikeun pamakéan pribadi jeung non-komersial wungkul.

Otomatis diundeur tina eusi Loka keur kaperluan nangtukeun alamat IP sistem urang tanpa intervensi manusa nu diwenangkeun. Lamun aya tulisan software anu perlu otomatis nangtukeun alamat IP sistem urang, mangga nganggo situs web nu idin tipe ieu aktivitas.

Pamaké bisa nyitak eusi ti situs ieu éta.

Iwal sakumaha diijinkeun dina Sarat ieu, eusi bisa jadi teu jadi dihasilkeun, dijual, dibikeun, dirobah, redistributed, retransmitted, diterbitkeun, atawa dieksploitasi keur kaperluan naon tanpa idin ditulis express di PK nyekel BV atawa boga luyu inpormasi nu.

Linking Ka na Framing Loka Ieu


Linking sarta babagi nu diwenangkeun.

Tumbu ka loka pihak katilu


Tumbu ka situs séjén nu dioperasikeun ku bebas pihak katilu, aya dina situs wéb ieu. Bari Company nyadiakeun Tumbu ieu salaku jasa ka pamaké loka ieu, Company teu ngadalikeun ieu situs dikaitkeun tur teu jawab eusi ngandung on loka ieu. Iwal mun disebutkeun dituduhkeun, Company teu ngesahkeun, approve, atawa lamun heunteu ngajamin katepatan tina informasi atawa eusi ngandung on situs numbu. situs ieu, kaasup informasi, bahan, produk jeung jasa therein, bakal dipaké solely di résiko pamaké sorangan.

Akurat tur Kasalahan


Bahan on Loka ieu bisa ngandung akurat jeung kasalahan panulisan. Parusahaan henteu ngajamin akurasi atanapi completeness tina bahan atanapi reliabiliti sagala nasehat, pamadegan, pernyataan, atawa informasi séjén dipintonkeun atanapi disebarkeun ngaliwatan Loka éta. Anjeun ngaku yén sagala reliance on sagala pamanggih, saran, pernyataan, atawa informasi sapertos wajib di résiko Anjeun budi. Parusahaan cadangan katuhu, dina kawijaksanaan budi na, pikeun ngabenerkeun naon kasalahan atawa omissions dina sagala nyangkokkeun sabagian Loka éta. Parusahaan bisa nyieun sagala parobahan séjénna pikeun Loka éta, bahan on Loka, sarta produk, program, jasa, atanapi harga (lamun sagala) dijelaskeun dina Loka nu iraha wae tanpa aya bewara.

No Rek


Loka ieu jeung informasi jeung bahan on Loka anu disadiakeun "AS IS" tanpa ngagambarkeun atawa nanaon, nganyatakeun atanapi tersirat, nanaon sagala, kaasup tapi teu diwatesan ka, HARANSI of merchantability, noninfringement, atawa kabugaran keur naon maksud tinangtu.

Dina henteu acara wajib PK nyekel BV jadi makéna sagala lembaga kanggo naon baé langsung, teu langsung, husus, consequential, atanapi sejenna Karuksakan anu aya patalina jeung pamakéan, atawa henteu mampuh ngagunakeun, eusi, bahan, jeung fungsi Loka atawa sagala situs web numbu, sanajan Company geus dinyatakeun disarankan sahiji kamungkinan Karuksakan misalna.

Parobahan Sarat ieu


Sarat ieu Pamakéan anu panungtungan diropéa Maret 28, 2018 tur ngaganti sagala Sarat saméméhna Pamakéan. The Sarat Paké bisa jadi diralat iraha wae; lamun robah saperti dijieun versi dirévisi bakal dipasang di Loka ieu. Parobahan bakal efektif basa aranjeunna keur dipasang. Éta téh tanggung jawab anjeun marios ka Sarat Paké ti jaman ka jaman janten sadar sagala parobahan misalna. pamakéan terus anjeun Loka ieu nunjukkeun kasapukan Kirim kana sagala parobahan misalna.