Speedtest MY IP IS

Naon test kieu ngabejaan ka maneh?

Anjeun bade nguji sambungan Internet Anjeun pikeun meunangkeun gagasan umum kapasitas broadband anjeun sarta speed. Janten husus, anu readouts anjeun nampi kanggo speed download, speed unggah na latency.


download
Mbps
upload
Mbps
ping
ms
Jitter
ms
IP Alamat:

laju download

Ieu kumaha epektip musik, poto sareng video, atawa informasi mana ti ramatloka atawa sumber lianna dina Internet pikeun komputer.

speed unggah

Ieu sabalikna. Ieu ngabejaan Anjeun kumaha epektip gambar atawa payil mindahkeun tina komputer Anjeun pikeun loka sejen, kayaning muatkeun poto ka jaringan sosial.

Latency

Ogé kawanoh salaku laju ping, jumlah ieu pakait sareng waktos reureuh dina internét anu diukur dina hijian detik. Nu leuwih luhur jumlah éta, beuki reureuh anjeun ngalaman jeung anjeun tiasa ngira-ngira sawaktos anjeun aya online. Upami anjeun ngulinkeun kaulinan online, khususna shooting atanapi nyetir kaulinan anu mimiti jalma, maker anjeun hoyong latency kirang ti 30ms. Pikeun sesa urang, naon waé di handapeun 100ms bakal cukup-hadé. Laju gancangna, tapi ... Sababaraha seueur faktor anu tiasa parantos mangaruhan kagagalan dina sambungan Internet anjeun iraha waé anu sanés, lian ti kumaha sambungan anu gaduh anjeun, sapertos kabel atanapi DSL. Upami sababaraha jalma dina hiji imah tos online dina waktos anu sami, maén kaulinan sareng ngalirkeun musik atanapi video, sambungan Internet tiasa laun. Ogé, umur komputer atanapi modem anjeun tiasa janten faktor, sabab téknologi ieu terus ningkatkeun. Leungit, lamun anjeun teu bahagia sareng kagancangan has (atanapi anu kedah-terusan) sambungan internét anjeun, ngobrol ka panyadia ladénan anjeun tur tingal kumaha ngusulkeunna. Pastikeun pikeun meunangkeun saran-a kanggo ningkatkeun laju anjeun tanpa pamutahiran jasa.