ip abdi

Speedtest MY IP IS

Naon test kieu ngabejaan ka maneh?

Anjeun bade nguji sambungan Internet Anjeun pikeun meunangkeun gagasan umum kapasitas broadband anjeun sarta speed. Janten husus, anu readouts anjeun nampi kanggo speed download, speed unggah na latency.
download
Mbps
upload
Mbps
ping
ms
Jitter
ms
IP Alamat:

laju download

Ieu kumaha epektip musik, poto sareng video, atawa informasi mana ti ramatloka atawa sumber lianna dina Internet pikeun komputer.

speed unggah

Ieu sabalikna. Ieu ngabejaan Anjeun kumaha epektip gambar atawa payil mindahkeun tina komputer Anjeun pikeun loka sejen, kayaning muatkeun poto ka jaringan sosial.

Latency

Ogé kawanoh salaku laju ping, angka pakait jeung reureuh waktu dina Internet diukur dina milliseconds. Nu leuwih luhur jumlah éta, beuki Nepi Anjeun ngalaman jeung bisa akal bari anjeun online. Lamun maén kaulinan online, utamina mimitina-jalma shooting atawa nyetir kaulinan, teras rék latency nu janten kirang ti 30ms. Pikeun sesa kami, nanaon kaayaan 100ms bakal jadi cukup alus. urusan speed, tapi ... Aya sababaraha faktor nu bisa mangaruhan speed sambungan Internet Anjeun iraha wae dibikeun, lian ti jenis naon tina sambungan anjeun boga, kayaning sambungan kabel atawa DSL. Lamun sababaraha urang dina hiji imah téh online dina waktos anu sareng, maén kaulinan sarta ngalirkeun musik atawa video, sambungan internét bisa jadi leuwih laun. Ogé, ibu usia komputer atanapi modem bisa jadi faktor, kusabab téhnologi ieu terus ngaronjatkeun. Masih, upami anjeun teu bahagia jeung speed has (atawa slowness) tina sambungan Internet anjeun, ngobrol propaider ladén Anjeun tur tingal kumaha aranjeunna nyarankeun. Pastikeun pikeun meunang bongbolongan maranéhanana ngeunaan ngaronjatkeun kagancangan Anjeun tanpa pamutahiran jasa.

My-ip-is.com nyaéta layanan nu nyadiakeun Alamat IP anjeun sarta sababaraha émbaran leuwih lengkep.
Leuwih jéntré ngeunaan IP alamat on IP abdi Dupi on Wikipédia. Tambih deui DNS Pakakas bisa kapanggih dina MXcorrect.com

ip abdi sadia di: Afrikaans basa Albania Amharic Arab Arménia Azerbaijan Basque Belarusian Bengali Bosnia Bulgaria Catalan Cebuano Chichewa Cina (Basajan) Cina (Tradisional) Corsican Kroasia Czech Denmark Walanda Esperanto Éstonia Filipino Finlandia Perancis Frisian Galician Georgian Jerman Yunani Gujarati Creole Haitian Hausa Hawai Ibrani Hindi Hmong Hungaria Islandia Igbo Indonesian Irlandia Italia Jepang Jawa Kannada Kazakh Khmer Koréa Kurdi (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Lativia Lituania Luxembourgish Makédonia Malagasy Melayu Malayalam Maltese maori Marathi Mongolia Myanmar (Burma) Nepal Norwegia Pashto Pérsia ngagosok Portugis Punjabi Romania Rusia Samoan Skotlandia Gaelik Serbia Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenia Somali Spanyol Sunda Swahili Swédia Tajik Tamil Telugu Thailand Turki Ukrania Urdu Uzbek Vietnam Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu