IP anjeun dina angka Romawi

Naon IP kuring?

Alamat IP anjeun

XXI.XLVII.LXXII.CLXIII



Sistim nu numerik digambarkeun ku angka Romawi asalna di Roma kuno tur tetep jalan dawam nulis nomer sakuliah Éropa ogé kana Abad Pertengahan Ahir. Angka dina sistem ieu digambarkeun ku kombinasi hurup ti alfabét Latin. Anjeun Jumlah Komputer IP dina angka Romawi nyaéta: XXI.XLVII.LXXII.CLXIII