MY IP IS - Tinjauan IPV6 Adoptation

Google geus ngumpulkeun statistik ngeunaan nyoko IPv6 di Internet. Google henteu miharep éta medarkeun informasi ieu bakal ngabantu panyadia Internet, nu boga ramatloka, sarta makers kawijakan salaku industri gulungan kaluar IPv6.

Kalolobaan lalulintas internét dilayanan leuwih IP v 4, diwangun dina opat runtuyan nomer mimitian ti 0 mun 255. Aya "ukur" 4 miliar IPv4 adresses, ulah ngajalankeun kaluar tina alamat sadia IPv6 ieu dimekarkeun, ngembangna Jumlah ka 340 triliun triliun triliun (2128).

Dina grafik di handap yoy tiasa ningali adoptation lega dunya IPV6

IPv6 nyoko

IP abdi nyaéta layanan nu nyadiakeun Alamat IP anjeun sarta sababaraha émbaran leuwih lengkep.
Leuwih jéntré ngeunaan IP alamat on IP abdi Dupi on Wikipédia.

My-ip-is.com nyaéta layanan nu nyadiakeun Alamat IP anjeun sarta sababaraha émbaran leuwih lengkep.
Leuwih jéntré ngeunaan IP alamat on IP abdi Dupi on Wikipédia. Tambih deui DNS Pakakas bisa kapanggih dina MXcorrect.com

ip abdi sadia di: Afrikaans basa Albania Amharic Arab Arménia Azerbaijan Basque Belarusian Bengali Bosnia Bulgaria Catalan Cebuano Chichewa Cina (Basajan) Cina (Tradisional) Corsican Kroasia Czech Denmark Walanda Esperanto Éstonia Filipino Finlandia Perancis Frisian Galician Georgian Jerman Yunani Gujarati Creole Haitian Hausa Hawai Ibrani Hindi Hmong Hungaria Islandia Igbo Indonesian Irlandia Italia Jepang Jawa Kannada Kazakh Khmer Koréa Kurdi (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Lativia Lituania Luxembourgish Makédonia Malagasy Melayu Malayalam Maltese maori Marathi Mongolia Myanmar (Burma) Nepal Norwegia Pashto Pérsia ngagosok Portugis Punjabi Romania Rusia Samoan Skotlandia Gaelik Serbia Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenia Somali Spanyol Sunda Swahili Swédia Tajik Tamil Telugu Thailand Turki Ukrania Urdu Uzbek Vietnam Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu